Algemeen

Herfst in aantocht

31 augustus 2016

Ik denk dat dit mijn favoriete stukje jaargetijde is, samen met het eind van de lente. Deze laatste stuiptrekking van de zomer. Overdag is het nog heerlijk warm maar ’s nachts koelt het toch al weer flink af. Ganzen vliegen over, de eerste blaadjes beginnen te vallen.
Onze tuin is overgenomen door een leger aan kruisspinnen (dit gedeelte vind ik minder leuk…)
20160830_11084420160830_110607
en ik kom nog steeds om in de cherrytomaatjes.

Misschien was 6 planten wat overdreven…

Ik kan nu ook niet kiezen of ik zin heb in de laatste aardbeien, of om een appeltaart te bakken met de nieuwe oogst appels. De eerste pompoenen verschijnen ook al weer in de winkel, ik heb opeens enorm zin in pompoensoep nu ik dit zo opschrijf, het is lunchtijd en mijn maag knort. Ik denk dat ik dit weekend maar eens een pompoen ga proberen te scoren. Volgende week ben ik jarig en ik denk dat ik wel weer eens zin heb in een lekkere, ouderwetse altijd-goed appeltaart.
Hou de website in de gaten voor lekkere nieuwe recepten!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply