Algemeen Ballymaloe Cookery School

Welkom op mijn blog: Lekkers&Liefde!

31 augustus 2016
Lekkers & Liefde

En daar gaan we dan! We zijn live and cooking! Ofzo. In ieder geval online! Als je me begin van dit jaar had gezegd dat ik een foodblog zou gaan beginnen dan had ik je raar aangekeken maar hier zijn we dan. Dit is sowieso een jaar vol nieuwe dingen dus dit kan er ook nog wel bij.

Ik zal me even kort voorstellen, ik ben Hanneke en dit is het jaar dat ik mijn hele leven op de kop heb gezet en de omslag aan het maken ben van fulltime dierenarts naar fulltime taartjesbakker. Om dit te bereiken ga ik over 3 weken  (aaaah! over 3 weken al) voor 12 weken naar Ierland om daar aan de Ballymaloe Cookery School te studeren.

Voorlopig is dit vooral de plek waar je mijn avonturen in Ierland kan meebeleven, maar ook de plek waar ik recepten deel, vooral van heel veel zoetigheid maar ook voor gewoon eten kan je hier terecht. En vergeet de bestelpagina niet voor heerlijke traktaties speciaal voor jou gemaakt. Nu even niet beschikbaar, de verzendkosten vanuit Ierland zijn iets te hoog denk ik, maar vanaf half december weer volop beschikbaar.

Lees mijn hele verhaal hier en neem een kijkje op de kookschool hier

Lekkers&Liefde, want de wereld kan soms wel wat lekkers (&liefde) gebruiken

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply