Algemeen Ballymaloe Cookery School

Het aftellen is begonnen!

10 september 2016

Oooooh wat spannend! Ik krijg nu toch wel een beetje (beetje veel) last van zenuwen hoor… Nog 8 nachtjes slapen en dan begin ik op Ballymaloe cookery school! Zo lang naar toe geleefd en nu is het eindelijk zover! 12 weken terug naar school, ik heb er zo’n zin in. Niet teveel nadenken over mijn lief die ik hier achterlaat want dan wil ik een klein beetje niet meer.

Gelukkig gaan we eerst samen nog een week vakantie vieren in Ierland. Morgen vertrekken we naar Dublin en dan zakken we via de oostkust af naar de kookschool. Hier wordt het 30 graden, gelukkig is de weersvoorspelling voor Ierland ook goed, en hoef ik nog niet bang te zijn voor de beloofde regen en wind en storm die de herst van Ierland zo goed kan.

20160910_115609   20160902_125223

Mijn koffer is zo goed als ingepakt, messenset compleet, kokskleding netjes gestreken. Als ik daar alleen al naar kijk voel ik me al half professioneel.
Er is een facebookgroep aangemaakt dus ik heb al kunnen spieken waar iedereen vandaan komt. De meeste continenten zijn wel vertegenwoordigd geloof ik, alleen Zuid Amerika en Azië heb ik nog niet gespot (en dan tel ik de beide polen maar even niet mee). Een lekker gemêleerd gezelschap dus, van jong naar oud en iedereen is nu al even enthousiast.

Ik kan niet wachten om te beginnen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply