Algemeen Ballymaloe Cookery School

Daar zijn we dan

17 september 2016

20160913_144727Oooh wat een week! Ierland is echt zo mooi, er wordt niet overdreven als men zegt dat het er zo groen is. Hele vriendelijke mensen ook, ik heb nog nooit zulke geduldige buschauffeurs gezien. Vandaag nog een dagje door Cork, we gaan maar eens een lekker toeristische bustour doen, al dat links rijden wordt mijn zenuwen iets teveel! Vooral in de stad is t toch nog iets teveel gevraagd hoewel ik ons gisteren toch zonder slachtoffers of schade het centrum in én weer uit heb gekregen. Maar het is nog moeilijk genieten van wat er allemaal te zien is in de omgeving als je zo op moet letten op wat er om je heen gebeurd want alles en iedereen komt van de verkeerde kant.

Dus vandaar maar een ritje in een dubbeldekker bus zodat ik ook eens lekker relaxed om me heen kan kijken. De zon schijnt vandaag alweer, we hebben echt geluk met het weer als we iedereen moeten geloven. Ik hou mijn hart vast voor wat dat betekent voor de rest van mijn tijd hier maar ik ga het meemaken!

We hebben een lift geregeld van een medestudent, een dame die in Cork woont, dus daar hoeven we ook niet meer over na te denken. Mijn lief gaat met de taxi terug naar het vliegveld en ik blijf hier! Ik wil er nog niet teveel over nadenken, ik heb heel veel zin om te beginnen maar tegelijkertijd klinkt 12 weken heel erg lang om zonder mijn schatten te zijn.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply