Algemeen Ballymaloe Cookery School

Blogger van likmevestje…

22 oktober 2016

Hallo, kent u me nog? Ik ben die muts die huis en haard achter liet om haar passie te volgen. Vol enthousiasme heb ik beloofd om het thuisfront, en wie dan ook maar geïnteresseerd is, op de hoogte te houden van al mijn belevenissen in de keuken en daarbuiten.
Er wordt hier zeker genoeg beleefd en het enthousiasme is er, de energie en vooral meewerkend internet wat minder. Hier op t platteland valt de internet verbinding sowieso tegen en als je het dan met 60+ mensen moet delen is het helemaal lastig. Niet dat we mogen klagen maar voor dat er een post vol foto’s geladen is ben ik een avond verder en ik moet eerlijk bekennen dat ik er dan geen energie meer voor heb en liever mijn tijd besteed aan voorbereiding voor de volgende dag. Foei, slechte blogger!

Daarom vandaag even een foto dump: buiten is het grijs en grauw, volgende week hebben we een tussentijdsexamen (niet te geloven dat ik dan alweer op de helft ben!) dus ik zit toch het hele weekend met mijn neus in de recepten, eindelijk tijd om de computer zijn ding te laten doen.
Van beestjes tot vlees, kaas, brood, en prachtige uitzichten. Alles komt voorbij. Een kleine samenvatting: de levende have hier op de boerderij, prachtige producten waar we mee mogen koken, groente zoals het bedoeld is, zelf kaas gemaakt, de prachtige zee en plantjes uit de tuin. Gewoon een kleine impressie van wat we hier doen, wat ik al geleerd heb en hoe mooi het hier wel niet is.
Ik beloof niks maar ik zal mijn best doen om meer verhaaltjes te posten de komende weken!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply