Bakboek

Bakboek koekjes, meringues en ander zoets

18 januari 2017

Welkom in mijn portfolio, hier vind je een overzicht van taarten, cupcakes, koekjes en nog veel meer die je bij mij kan bestellen. Alles is dagvers huisgemaakt met mijn eigen recepten. Zit er wat lekkers tussen? Laat een bericht achter of kijk op mijn facebookpagina: facebook.com/lekkersenliefde

Meringue: gemaakt van niks anders dan eiwit en suiker, en een streepje kleurstof. 2,50 per 10

 

 

 

 

 

 Chocolate chip koekjes: heerlijke krokante koekjes, nog een klein beetje zacht van binnen met pure chocolade, ook met walnoten of hazelnoten. 4 voor 2,50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Muffins: heerlijk bij een kopje koffie of thee, geen poespas maar gewoon lekker voor tussendoor, 1,50 per stuk.

 

 

 

 

 

 

 

 Brownies: zoals ze horen te zijn, nog heerlijk fudgy en kleverig van binnen, voor de echte chocolade fan! Met of zonder walnoten,  1,50 per stuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kruidkoek: voor als je wel wat lekkers wil maar met een gezonde twist. Volkoren, zonder vet met rozijnen, krenten, appel en sinaasappel. 1 kruidkoek is genoeg voor ongeveer 12-15 plakken, blijft meer dan een week vers en uitstekend in te vriezen! 6,50 per stuk.

 

 

 

 

 

 

 

 Bananenbrood: glutenvrij, lactosevrij en heel erg lekker! Gemaakt van heerlijke rijpe bananen en amandelmeel. Genieten zonder schuldgevoel! 1 brood is genoeg voor zeker 10 plakken, in de koelkast bewaren. Goed in te vriezen! Per stuk 8,50.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply