Bakboek

Bakboek taarten, cupcakes en petit fours

18 januari 2017

Welkom in mijn portfolio, hier vind je een overzicht van taarten, cupcakes, koekjes en nog veel meer die je bij mij kan bestellen. Alles is dagvers huisgemaakt met mijn eigen recepten. Zit er wat lekkers tussen? Laat een bericht achter of kijk op mijn facebookpagina: facebook.com/lekkersenliefde

Entremet: een taart voor een speciale gelegenheid met een bijzondere en elegante uitstraling. Luchtige biscuit gevuld met meerdere laagjes en een buitenste laag van mousse en een bijzonder glazuur. In meerdere smaken te verkrijgbaar, bijvoorbeeld tropisch met passievrucht en mango.
Vanaf 2,50 per persoon.

 

 

 

 

 

 Botercreme: heerlijke vanillecake gevuld met banketbakkersroom, curd of botercreme, versierd met botercreme rozetten en huisgemaakte meringue. Vanaf 2,50 per persoon.

 

 

 

 

 

 

 Slagroomtaart: Echt een zomers taartje, gevuld met slagroom of banketbakkersroom en versierd met heerlijk vers fruit van het seizoen. Vanaf 1,75 per persoon.

 

 

 

 

 

 

 Slagroomtaart: Bekleed met marsepein, perfect voor een felicitatie of andere boodschap, gevuld met een laagje jam, slagroom of banketbakkersroom en afgemaakt met toeven slagroom en vers fruit. Vanaf 1,75 per persoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Feesttaart: Een heerlijke cake gevuld met bijvoorbeeld botercreme en versierd met marsepein of fondant. Vanaf 2,00 per persoon.

 

 

 

 

 

 

Fruittaart: Brosse bodem, frisse mascarponeroom en het lekkerste verse fruit, dat is pas genieten. Vanaf 2,00 per persoon.

 

 

 

 

 

 

Rode bessen taart: Perfecte balans tussen zoet en friszuur. Een witte chocoladecake gevuld met rode bessen curd en een roomkaas glazuur. Ook met ander fruit verkrijgbaar. Vanaf 2,25 per persoon.

 

 

 

 

 

 

 

 Cupcakes: De perfectie traktatie voor bijvoorbeeld een bruiloft, bedrijfsfeest of voor een verjaardag. Heerlijke cakejes in verschillende smaken verkrijgbaar met botercreme, marsepein of fondant versierd. Vanaf 1,75 per stuk.

 

 

 

 

 Petit Fours: kleine gebakjes met slagroom of banketbakkersroom, jam en marsepein. Vanaf 1,75 per stuk.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply