High tea aan huis

Heerlijk met vriendinnen of familie lekker de hele middag aan de thee. Voor een vrijgezellenfeest, babyshower of gewoon voor de gezelligheid. Met een uitgebreide selectie aan hartige en zoete hapjes. En natuurlijk de allerlekkerste scones!

Traditioneel start je met de hartige hapjes om af te sluiten met lekkere zoete gebakjes. Begin met een lekkere mini quiche lorraine en mini sandwiches.
Standaard zitten er 3 verschillende sandwiches bij de high tea:
roomkaas, komkommer, ham
rode pesto, gerookte kip, rucola
krentenbrood, roomboter, kaas.

Voor de zoete verleidingen zijn er drie soorten gebak. Voor de echte chocolade-lovers een overheerlijke smeuïge brownie. Een worteltaart met pecannoten en een friszoet roomkaasglazuur en als klapstuk een eclair gevuld met zwitserse room en een frambozenglazuur.

 

 

De traditionele scones (naar origineel Iers recept) mogen natuurlijk niet ontbreken, geserveerd met huisgemaakte ‘clotted’ cream en jam.

Al deze heerlijkheden worden thuisbezorgd. Ik breng het servies mee, dek de tafel voor je en op een afgesproken tijd haal ik alles weer op. Je hoeft alleen maar het water te koken, aan te schuiven en te genieten.

Voor 19,95 per persoon kan jij genieten van deze heerlijke en luxe high tea. Te bestellen vanaf 6 personen, minder personen in overleg.
Allergieën of andere dieetwensen? Laat het weten, er is in overleg veel mogelijk.